Dezinsectie

Operatiunea de dezinsectie consta in eliminarea insectelor daunatoare omului, din locuinte, spatii comerciale, culturi agricole, prin diferite metode. Dezinsectia previne si combate transmiterea bolilor de catre insecte si acarieni.

Dezinsectia poate fi de prevenire (prolifica) si are ca scop prevenirea aparitiei insectelor zburatoare si taratoare si dezinsectie de eliminare (curativa), unde deja exista infestarea si se executa lucrari repetate de eradicare a problemei.
Dezinsectia se mai imparte in doua categorii: Dezinsectie remanenta, in care substanta actioneaza mai lent, dar pe un termen mai lung, si dezinsectia soc, cu efect imediat vizibil, dar care in timp nu rezista.

Firma noastra lucreaza numai cu substantele firmei BAYER, si de aceea nu mai este necesar sa plecati de acasa dupa lucrare, aceastea nu miros, nu pateaza si au o remanenta de 1, 3, 6 luni, in functie de substanta aleasa pentru urmatoarele insecte: Muste, tantari, albine, paianjeni, gandaci, furnici, purici, paduchi, molii, capuse, plosnite.

Probleme des intalnire sunt cele cu gandaci de orice fel. Pentru a nu ajunge sa apelati la o firma DDD (Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare), curatenia este cea mai buna solutie. Aspirati des frimiturile lasate in urma mesei, nu lasati farfuriile murdare peste noapte, astupari toate gurile de aerisire din casa, etc. Ajuta foarte mult si dezinsectiile de prevenire, de doua ori pe an cu substante remanente.

Dezinsectia poate fi ecologica, care consta in amplasarea unor capcane cu adeziv, pe care insectele raman lipite si chimica care consta in aplicarea de insecticide pentru combaterea larvelor si insectelor adulte. A doua varianta se aplica in cazul unei infestari puternice.

Substantele folosite de firma noastra sunt din grupele 3 si 4 de toxicitatea si sunt avizate de profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii.