Deratizare

Obiectul DERATIZARE face parte din DDD (Dezinsectie Dezinfectie Deratizare) si are ca scop starpirea soarecilor si sobolanilor. O deratizare profesionala se executa prin amplasarea de statii de intoxicare pe exteriorul suprafetei, dar si in interior, cu substante profesionale, capcane cu lipici, sau capcane metalice sau plastic. Deratizarea se executa, prin mai multe metode, si de aceea solutia optima se va stabili la fata locului de catre unul din agentii nostri. Deratizarea este foarte importanta, mai ales in Bucuresti si periferiile lui deoarece exista o populatie extrem de mare de rozatoare. Lucurule care permit dezvoltarea cuiburilor de rozatoare si care le atrag sunt : gunoaiele, resturile de hrana, mizeria, umezeala si mirosul. Sobolanii si soarecii transmit boli periculoase precum turbarea, trichineloza, toxiinfectiile alimentare si antraxul. Este important ca deratizarea sa fie facuta in mod repetat pentru a nu favoriza formarea cuiburilor de soareci, sobolani sau alte rozatoare.

Pentru a nu recurge la deratizare trebuie sa aveti grija ca resturile manajere sa nu fie lasate mai mult de 24 de ore deoarece acestea atrag sobolanii sau soarecii. O populatie de sobolani deja formata poate aduce daune substantiale intrucat acestia devasteaza silozuri, ferme pana la culturi intregi.
Pentru a nu va intalni cu aceste probleme, de preferat ar fi sa se execute un proces de deratizare primavara, si unul toamna. Odata amplasate statiile de intoxicare la prima lucrare, lucrarile de deratizare urmatoare vor deveni destul de accesibile si vor merita din plin, soarecii si sobolanii vor deveni doar amintiri si povesti neplacute.

Firma noastra se ocupa cu: Deratizare scoli si gradinite, Deratizare case si apartamente, Deratizare pub-uri si restaurante, Deratizare cantine., Deratizare scari de bloc si subsoluri, Deratizare depozite si hale industriale, Deratizare magazine alimentare si supermarket –uri, Deratizare spitale, Deratizare ferme,gradini si livezi, Deratizare cimitire si parcuri, etc.